Voor de aanschaf van een eigen boksring is Boxing University op zoek naar sponsors die willen bijdragen aan de kosten. Hiervoor heeft de organisatie mede een verzoek geplaatst op de website sponsorszoeken.nl met onderstaande toelichting.

Boxing University is een erkende boksclub van de Nederlandse Boksbond en NOC*NSF in Breda. Het boksteam van Boxing University neemt deel aan nationale en internationale wedstrijden en toernooien.

Naast de deelname aan wedstrijden zet Boxing University zich in met bokstrainingen om jeugdigen die extra steun nodig hebben op gebied van mentale en fysieke weerbaarheid. De ultieme test en stimulans tot groei van jeugdigen en boksers is het wedstrijdelement.

Het is onze grote wens om onze eigen wedstrijden te kunnen organiseren waarop onze kanjers voor hun eigen familie, vrienden, kennissen en fans kunnen schitteren. Een professionele boksring die voldoet aan de standaardisering van de Nederlandse Bokspond is daarbij een pre.

De boksclub is financieel niet draagkrachtig om zelf deze boksring aan te schaffen en zoekt donateurs en sponsoren. Het benodigde bedrag voor aanschaf van een boksring is €14.000,-. Wie ons wilt steunen kan contact opnemen met info@boxinguniversity.nl.

Uiteraard zoeken we ook via andere manieren naar donoren en sponsors voor de boksring. Ben je geinteresseerd om te doneren of weet jij iemand die een bijdrage kan leveren, deel dan dit bericht en help ons met onze ambitie de boksschool verder uit te bouwen.