In de digitalisering van onze wereld is het een kwestie van aanhaken of afvallen. Het nieuws is overweldigend in aanbod en vliegt aan je voorbij. Peter Molenda verzorgt de Social Media voor Boxing University Breda & Bootcamp Breda en brengt ons het laatste nieuws. Via de kanalen van Facebook, Instagram, Twitter en onze website wordt het nieuws haast bij je op de stoep aan de voordeur afgeleverd. Zo hoef jij niets meer te missen van jouw favoriete club!!!

Wie is Peter?
Peter traint sinds het ontstaan van onze club. Minimaal twee keer in de week bokst hij bij de recreanten. Elke 3e zondag van de maand is hij een fanatiek deelnemer aan onze Bootcamp.

Peter; “Het is jammer dat ik het boksen pas zo laat heb ontdekt. Maar mijn passie is er zeker niet minder door. Ook vindt ik het heerlijk om in de ochtend te sporten. De work-out van onze Bootcamps zorgen voor een verfrissende start van mijn vrije zondag. Het is heerlijk om in de natuur te trainen!”

Wil jij jouw nieuws met ons delen? Wil jij op de hoogte zijn van al onze activiteiten? Maak dan een connectie met onze Social Media kanalen!

Wil je iets delen of heb je een goed idee? Je kan Peter mailen op: socialmedia@boxinguniversity.

“Social Media”

Wil je onze Social Media volgen klik dan op de onderstaande logo’s.

Pagina Boxing University                             Pagina Bootcamp Breda

Boxing University/Boksen Breda                  Bootcamp Breda

Twitter Boxing University/Boksen Breda Twitter Bootcamp Breda