Advies bokshandschoenen

Op verzoek van verschillende leden met de vraag naar kwaliteit bokshandschoenen hebben wij een kleine selectie gemaakt uit het assortiment dat Adidas aanbiedt.

Alle handschoenen zijn van leder en staan garant voor een hoogstaande kwaliteit. Dit zijn geen goedkope handschoenen maar komen uit het hoogste segment dat verkrijgbaar is onder bokshandschoenen.

De selectie bestaat uit echte bokshandschoenen en hebben in vergelijking met de meeste kickbokshandschoenen een compacter formaat. Met deze handschoenen zorg je voor een realistische training en haalt men de schijnveiligheid bij de bokser weg. De boksker zal zijn techniek door gebruik van deze handschoenen aanzienlijk kunnen verbeteren.

Naast de kwaliteit die staat voor een gemiddelde langere levensduur van de handschoenen zorgen deze type handschoenen er ook voor dat de blessuregevoeligheid beperkt wordt.

De aan te raden gewichten van de handschoenen zijn voor dames minimaal 14 ounce en heren 16 ounce.

Leden die naar aanleiding van deze mail bokshandschoenen willen bestellen kunnen contact opnemen via info@boxinguniversity.nl

 

marcel

Oprichter en trainer Marcel van Loon publiceert regelmatig de laatste nieuwtjes en artikelen over boksen, voeding, techniek, materialen en alles wat met boksen te maken heeft. Lees regelmatig zijn actuele berichten.

Wellicht interesseren deze berichten je ook
NATIONALE OPEN BOKS DAG BOXING UNIVERSITY
OPEN DAG BOXING UNIVERSITY
Geslaagde “Nationale Boksdag 2017”
14 JANUARI 2017 OPEN DAG
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *