:

Mijn naam is Jojanneke den Dekker, ik ben docent geweldsbeheersing bij de politie en weerbaarheidstrainer. Na mijn wedstrijdperiode ben ik samen met Bobby Pinte en Marcel van Loon de bokstrainingen bij Boxing University gaan verzorgen.

Al heel snel heb ik ontdekt dat boksen een sport is die niet alleen voor mannen geschikt is. De passie die ik voor het damesboksen heb wil ik graag delen met andere dames. Boksen onder de vrouwen wordt steeds populairder en wordt al lang niet meer alleen door mannen beoefent. Wij vrouwen laten dagelijks zien dat wij ons mannetje staan. Boksen is niet alleen leuk, maar geeft ons een boost om een sterke onafhankelijke vrouw te zijn die in topconditie is!

Ervaring
Trainer en coach
Ik ben docent gevaarsbeheersing & weerbaarheidstrainer bij de Nationale Politie.
Wedstrijdbokser
Trainingservaring
Vaardigheden
  • Bokstechnieken 92 %
  • Conditietraining 98 %
  • Wedstrijdbegeleiding 90 %
  • Motivatie 98 %
  • Weerbaarheid 98 %

Bekijk andere trainers

Bekijk de profielen van de andere trainers van Boxing University.

Mijn naam is Marcel van Loon, ik ben docent geweldsbeheersing bij de politie, gediplomeerd bokstrainer van de Nederlandse boksbond, AIBA 1-Star Coach en weerbaarheidstrainer.  Ik inspireer jou te kijken naar mogelijkheden en grenzen waar je eerder nooit aan dacht of die je voorheen niet eens had opgemerkt. Ik geloof in de kracht van teamwork ook al worden door jou je prestaties individueel behaald. Samen vormen wij een team en sta je er nooit alleen voor.
Boxing University is ontstaan vanuit de passie en visie voor het boksen die ik deelde met Marcel van Loon. Met mijn kennis en ervaring weet ik gevarieerde trainingen op recreatief en competitieniveau te verzorgen. Ik weet jou te inspireren om de schoonheid van de bokssport in te zien. Ik weet jou te motiveren en uit te dagen om de techniek en tactiek van de bokssport eigen te maken. In 1 op 1 trainingen kunnen wij samen de kleinste accenten zetten en jouw techniek perfectioneren. Mijn doel is om met Boxing University het boksen in Breda op de kaart te zetten en de beste boksclub van Nederland te zijn.